Welkom op Botaanika.nl!

Hi, en welkom op mijn gloednieuwe blog; Botaanika.nl! Wat heb ik zin om weer te gaan bloggen. Door de jaren heen heb ik verschillende soorten blogs gehad. Dan weer over het ene onderwerp en dan weer over het andere, maar eigenlijk vind ik gewoon heel veel dingen leuk. En daardoor is nu Botaanika geboren. Op deze blog doe ik lekker wat ik wil. In het Nederlands dit keer – in het verleden heb ik namelijk ook Engelstalige blogs gehad – maar nu wil ik het lekker dicht bij huis houden.

Botaanika is een botanische lifestyle & interieurblog, dat is het beste hoe ik het kan omschrijven. Verwacht dus blogs over planten en interieur maar ook over die ene leuke film die op Netflix staat, een leuk boek dat ik heb gelezen, budgettips een recept of het nieuwe album van Coldplay – jaaa die komt er eindelijk aan! Vanalles dus.

Om niet met een compleet lege blog te beginnen, heb ik al een aantal artikels geschreven:

Planten op mijn wishlist
Recept: Italiaanse koekjes ‘Occhi di bue’
Netflix tip: Motel Makeover
De nieuwe herfstcollectie van Søstrene Grene

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?