Netflix tip: Motel Makeover

Als je net als ik van interieur programma’s houdt, dan is dit een echte aanrader. Waar ik normaal vaak kijk naar programma’s waar huizen worden opgeknapt, is deze nieuwe Netflix Original net even wat anders. Het gaat namelijk over twee vrouwen die samen een vervallen motel opknappen.

Beware, het is wel een tikkeltje over de top en voor een hele specifieke doelgroep. Alles word namelijk gedaan met Instagram in het achterhoofd. Een motel waar alles ‘Instagrammable‘ moet zijn dus. Hoewel ik me hier soms een tikkeltje aan stoorde, vond ik het echt wel leuk om te kijken. De dames April en Sarah beginnen namelijk met een lelijk oud motel dat al jaren leeg staat en toveren het om tot een mooi modern en vooral kleurrijk motel. En dat deels tijdens de lockdown.

De afleveringen duren ieder 30 minuten en ik moet zeggen ik heb ze allemaal achter elkaar gebinged. Het kijkt lekker weg. Dit motel, dat ligt in Sable Beach (Canada), is niet het eerste motel dat ze doen – en wellicht ook niet het laatste. Eerder hebben ze al een ander motel aangepakt; The June Motel in Prince Edward County. Hoewel ze een beetje gaan voor een zelfde sfeer als wat ze eerder hebben gedaan, is dit zeker geen kopie. Ik vond het in ieder geval leuk om naar te kijken, en ik ben zeker benieuwd naar een eventueel 2e seizoen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?