Mijn kerstthema dit jaar; Nature, Nordic & Botanical

Kerst, ik ben er zo dol op. Ik ben er dan ook altijd al vroeg mee bezig en doe ieder jaar wel net even iets anders qua decoratie als het jaar ervoor. Vorig jaar had ik zo’n beetje alles groen. En hoewel dat echt wel mooi was, wilde ik dit jaar toch iets anders. Het was misschien wel érg veel groen. Dit keer wilde ik graag een accentkleur, vooral in mijn boom zodat het niet teveel groen op groen zou zijn. Pinterest is dan mijn beste vriend en ik had al gauw het een en ander opgeslagen.

Papieren decoratie

Papieren decoratie was vorig jaar al een enorme trend, toen vond ik het al erg leuk. Meerdere keren mee in mijn handen gestaan zelfs maar niks meegenomen. Dit jaar wilde ik dus héél graag wel papieren decoratie. H&M Home had weer een hoop leuks daarin en ik vind het zo mooi. Het is heel simpel, maar dat vind ik er juist zo leuk aan. Meer dat minimalistische Scandinavische sfeertje. Daarnaast heb ik ook een mooie groten witte papieren ster voor het raam met verlichting er in, net als vorig jaar. Zo mooi!

Roestbruin en parelmoer

Ik was er al gauw over uit dat ik naast het groen graag een roestbruine kleur wilde gaan gebruiken. Ik heb immers veel planten in terracotta potten en dacht dat dat dus de perfecte accentkleur zou zijn. Bij de Action kwam ik een mooie set roestbruine ballen tegen met daarnaast ook wat parelmoeren ballen. Daar had ik zelf niet zo snel aan gedacht, maar achteraf gezien ben ik heel blij want het steekt heel mooi af tegen het groen.

Kamerden

Iets wat ik héél graag wil dit jaar is een kamerden. Ik ben natuurlijk dol op planten en het leuke aan deze is dat ie heel het jaar door leuk is, maar dat je ‘m met de kerst extra op kunt leuken. Een paar lampjes er in en een paar kleine kerstballetjes en het is op en top kerst. Helaas ben ik er nog nergens een tegengekomen.

Kerstklokjes

Dit jaar heb ik ook ineens een ding voor kerstklokjes. Hoe leuk allemaal! Ik word hier dus echt heel vrolijk van. Plus, dit is natuurlijk niet per se kerstdecoratie. Dit kun je het hele jaar door gebruiken. Dat maakt het ook wel extra leuk vind ik. Inmiddels heb ik zelf al een paar klokjes/bellen.

Zo kwam mijn theme van dit jaar al een beetje tot leven! Op mijn bed zie je hele mooie kerstkussens van H&M Home. Die had ik vorig jaar al, maar vind ik nog steeds erg leuk! Daarnaast zie je ook mijn nieuwe bouclé plaid die ook hélemaal in het thema past. En uiteraard de nieuwe spulletjes voor in de boom.

En dit is dus wat ik dit jaar van plan ben. Nou moet ik eerlijk bekennen dat mijn kerstboom inmiddels al staat en ik al ver klaar ben. Het eindresultaat laat ik zeker heel binnenkort zien! Wat ga jij doen qua versiering dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?