De nieuwe kerstcollectie van Søstrene Grene

Heb jij ook al zo’n zin in de kerst, ik kan eerlijk gezegd niet wachten! Een van mijn favoriete winkels als het gaat om kerstdeco – Søstrene Grene – heeft weer een prachtige nieuwe kerstcollectie en vandaag laat ik je die zien. De nieuwe collectie ligt nu in de winkels en de kerstspullen zijn inmiddels verkrijgbaar in de webshop! Vanaf nu zullen er ook iedere week nieuwe dingen worden toegevoegd dus houd het zeker in de gaten.

Papieren decoratie

Wat me direct opvalt is dat papieren decoratie net als voorgaande jaren nog altijd populair is. Ze hebben echt vanalles; van papieren kerstbomen – in heel veel verschillende maten – tot kerstballen, waaiers en sterren. Ik word hier persoonlijk echt heel blij van. Het ziet er gewoon heel gezellig uit!

Ik vind vooral de papieren engeltjes erg leuk! Papieren kerstballen zie je tegenwoordig op steeds meer plekken, maar dit is dan weer iets unieks.

Kerstballen & ornamenten

Om in je boom te hangen, is er ook weer een hoop leuks. Van kleurrijk met een vintage achtige feel tot wat meer ingetogen. Zelf vind ik vooral de glazen ballen met een marble effect heel erg mooi! Prachtig als hier de lichtjes in je kerstboom doorheen schijnen.

En deze ornamenten zijn misschien wel mijn favoriete spulletjes uit de gehele collectie. Wat bijzonder! En iets wat ik eigenlijk nog nooit ergens anders gezien heb. Geeft een heel nostalgisch gevoel!

Kaarslicht

Kaarsen, wie brandt ze niet graag met de kerst. In de collectie zitten weer een aantal mooie kandelaren. Zelf vind ik de keramieken engel kandelaar erg mooi!

Tot slot vind ik deze boompjes ook erg tof! De glazen led lampen zie je momenteel overal maar deze zijn net even anders met een mooi gemarmerd effect. Chique!

Wat vind jij van de nieuwe kerstcollectie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?