De nieuwe herfstcollectie van Søstrene Grene

Mijn favoriete seizoen is eindelijk hier; de herfst! En dat betekent dat er weer vanalles leuks op het gebied van interieur in de winkels ligt. Het wordt immers weer tijd om veel tijd binnen door te brengen en het dus binnen lekker gezellig te maken. Een van mijn favoriete winkels Søstrene Grene heeft een nieuwe herfstcollectie die ze ‘huiselijke harmonie’ noemen met onder andere keramiek, keukengerei en allerlei decoratie.

Ik heb een enorme kaarsen tik, dus hier word ik dan ook meteen het meest enthousiast van. De geribbelde stompkaarsen, de gedraaide dinerkaarsen en de prachtige gouden kandelaars; daar word je toch blij van?

Ook voor in de keuken en op tafel heeft Søstrene Grene weer enorm leuke spulletjes. Zo word ik zelf enorm enthousiast van de gekleurde drinkglazen die vanaf €4,20 per stuk te koop zijn.

Deze meubels met een zachte bouclé stof vind ik ook heel mooi. Vooral de poef die in verschillende maten en kleuren te koop is vanaf €24,40!

Lampen zijn natuurlijk erg belangrijk dit seizoen nu het weer steeds eerder donker wordt. En wat zijn deze mooi hè. Heel simpel, maar ze geven een hele mooie warme sfeer.

Potten en vazen, ook iets waar ik altijd blij van word. En ook deze zijn erg mooi! Ik ga binnenkort zeker even een bezoekje brengen aan de winkel!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?