De nieuwe e-readers van Kobo; Sage & Libra 2

Een aantal jaar geleden, toen e-readers nog helemaal nieuw waren, vond ik het maar niks. Wat moet je ermee? Wat is er mis met een écht boek? Nou, het antwoord op die laatste vraag is natuurlijk helemaal niets, maar toch heb ik inmiddels al menig e-reader versleten. Sterker nog, ik kan niet meer zonder. En dus werd ik dan ook heel enthousiast van het feit dat Kobo met twee nieuwe e-readers komt. Een geüpgradede versie van de Libra en de compleet nieuwe Sage!

Het meest bijzondere een beide e-readers is dat ze komen met een Bluetooth functie en je er nu dus ook audioboeken op kan luisteren. Ik denk dat dit een functie is waar veel lezers – en luisteraars – op zaten te wachten.

Kobo Sage – €289,99

De Kobo Sage is de duurste e-reader van de twee en daarmee ook de meest uitgebreide. Deze e-reader heeft een  8 “HD flush E Ink Carta 1200 niet-blinkend scherm, Comfortlight PRO – wat een van mijn favoriete Kobo functies is; je kunt de kleurtemperatuur aanpassen zodat het fijner voor je ogen is -, Dropbox ondersteuning en 32GB opslag. Daarnaast zit er bij deze e-reader een stylus zodat je tijdens het lezen aantekeningen kunt maken.

De Sage is te krijgen in het zwart en de bijpassende sleepcovers zijn er in zwart en lichtgroen. Ik vind de lichtgroene cover persoonlijk érg mooi!

Kobo Libra 2 – €189,99

De Kobo Libra 2 is de opvolger van de Libra H20 en is verbeterd ten opzichte van de eerste versie. Zo heeft deze een sneller scherm, meer opslagruimte en ook de nieuwe Bluetooth functie. De Libra 2 is met haar 7 inch een tikkie kleiner dan de Sage maar heeft een HD E Ink Carta 1200 niet-blinkend scherm en Comfortlight PRO. Daarnaast is de Libra 2 waterdicht. Ideaal voor in bad of op het strand dus. Deze e-reader is te krijgen in zwart en wit, de bijbehorende sleepcover komt in de kleuren klaproosrood, lavendel, leisteenblauw en zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?